Διαβεβαιώσεις Σιμόπουλου για ταχύτερες εργασίες στο μετρό Θεσσαλονίκης

Dec 4th, 2014

Τύπος Θεσσαλονίκης, 04.12.2014

Για λύση στο πρόβλημα με την οριακή προθεσμία για το μετρό Θεσσαλονίκης διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στρ. Σιμόπουλος
Τη διαβεβαίωση ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την οριακή προθεσμία για το μετρό Θεσσαλονίκης έδωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος.
«Παραλάβαμε πριν 2,5 χρόνια ένα έργο πολύπαθο το οποίο ήταν σταματημένο. Όπως όλοι βλέπουμε σήμερα, είναι ένα έργο το οποίο εκτελείται, βέβαια όχι με τις ταχύτητες τις οποίες θα επιθυμούσαμε εμείς και κυρίως οι Θεσσαλονικείς. Λύνουμε τα προβλήματα συνεχώς, θα λύσουμε και το πρόβλημα το οποίο έχει προκύψει με την οριακή προθεσμία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Σιμόπουλος.

Όπως είπε, δεν συμφέρει, όχι μόνο την πόλη, όχι μόνο την πολιτεία, αλλά και την ανάδοχο κοινοπραξία να σταματήσει το έργο. «Πιστεύουμε απόλυτα ότι είναι ένα έργο το οποίο θα συνεχίσει να εκτελείται και βέβαια με ταχύτερους ρυθμούς», πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Χρήστος Τσίτουρας δήλωσε πως θέλει «να συνεχιστεί το έργο τηρώντας υποχρεωτικά τη νομιμότητα».
Ο γ.γ. Δημοσίων Έργων επισκέφθηκε τον σταθμό του Μετρό στο νέο σιδηροδρομικό σταθμό, ο οποίος άνοιξε για να ξεναγηθεί το κοινό.

Εκεί πραγματοποιήθηκε τελετή με την ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Βαρβάρας, η οποία έχει οριστεί προστάτιδα του μετρό. Αύριο θα είναι επισκέψιμος ο σταθμός του Μετρό στο Συντριβάνι (2μ.μ.-5μ.μ.) και την Κυριακή ο σταθμός Ανάληψη (11π.μ.-2μ.μ.).

No comments yet.