Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες του μετρό στον σταθμό Βούλγαρη

Jan 8th, 2016

Μακεδονία, 07.01.2015

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κοινοπραξίας, θα πραγματοποιηθούν παρακάμψεις των δικτύων ΔΕΚΟ στις οδούς Παπαδάκη, Βούλγαρη, Μ. Σιγάλα, Σωτηριάδη, Υψηλάντου, Ιωάννου Πολέμη και Δελφών

Τις εργασίες κατασκευής του σταθμού Βούλγαρη θα ξεκινήσει πολύ σύντομα η ανάδοχος κοινοπραξία του Μετρό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αρμόδιας διεύθυνσης.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν παρακάμψεις των δικτύων κοινής ωφελείας ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΠΑ, ύδρευσης και αποχέτευσης στις οδούς Παπαδάκη, Βούλγαρη, Μαρίνου Σιγάλα, Σωτηριάδη, Υψηλάντου, Ιωάννου Πολέμη και Δελφών καθώς αυτά επηρεάζουν την κατασκευή του σταθμού και των εισόδων/εξόδων του Μετρό γενικότερα.

«Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες παρακάμψεων των δικτύων κοινής ωφέλειας που απαιτούνται για το έργο, θα ξεκινήσει η κυρίως κατασκευή του Σταθμού. O Σταθμός Βούλγαρη θα κατασκευασθεί με τη μέθοδο της "επικάλυψης και εκσκαφής υπογείως" (cover & cut), προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η αναπόφευκτη όχληση στη λειτουργία της πόλης και να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό η έκταση της εργοταξιακής κατάληψης» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

No comments yet.