Βόμβα Μαγκριώτη

taxalia.blogspot.com, 06.09.2011

Σας κουράσαμε σήμερα με τις βόμβες, αλλά αυτή είναι βόμβα. Η δέσμευση Μαγκριώτη προς την αφεντιά μας, δηλαδή, για το πότε θα τελειώσει το μετρό. Το λέει ο υπερδραστήριος και αποτελεσματικός Υφυπουργός σε επιστολή που έστειλε πριν λίγο στο taxalia, με αφορμή τη χιουμοριστική προσέγγιση της παρουσίασης που έκανε σήμερα το πρωί, μέσα στο χώρο του εργοταξίου και …δεν ενθουσίασε τους καλεσμένους.
Γράφει ο αγαπητός Υφυπουργός:

Αγαπητοί φίλοι του taxalia,

σχετικά με το "Ρε κάτι πλάκες που τους έκανε ο Μαγκριώτης"

Πρώτον, δεν έγινε συνέντευξη αλλά παρουσίαση και διάλογος, κάτι που επιδίωκα μήνες τώρα και συναντούσα άρνηση σε αντίθεση με τους φορείς της πόλεις (επιμελητήριο, πανεπιστήμιο, αυτοδιοίκηση κλπ) που από την πρώτη στιγμή συνεργαζόμαστε και η συνεργασία αυτή έχει αποδώσει πολλά.

Δεύτερον, η σύσκεψη έγινε στο σταθμό γιατί πιστεύω πως οι συναντήσεις αυτές πρέπει να έχουν ουσία και να μην είναι απλώς δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας. Το Μετρό είναι ένα έργο που κατασκευάζεται υπόγεια και κανείς δεν βλέπει την πρόοδο των εργασιών ενώ είναι εμφανή τα προβλήματα στην επιφάνεια, που δημιουργούνται από την κατασκευή των σταθμών. Για αυτό και σας προσκαλώ αγαπητοί φίλοι του taxalia σε μια επίσκεψη, όποτε θέλετε, για να δείτε με τα μάτια σας ότι το έργο προχωρά και ότι το 2015 θα τελειώσει.

(σ.σ. taxalia: ευχαριστούμε για την πρόσκληση, αλλά δεν πειθόμεθα για το 2015 ! scipta manent)

Λυπάμαι γιατί δεν έχετε αναρτήσει την παρουσίαση που έγινε, τόσο από τη δική μου πλευρά όσο και από την πλευρά της ηγεσία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, όπως και τις παρεμβάσεις όλων των άλλων Βουλευτών και εκπροσώπων κομμάτων, για να μπορούν και οι αναγνώστες να κρίνουν και να αξιολογούν.

(σ.σ. taxalia: Δεν την αναρτήσαμε, επειδή δεν την έχουμε σε ηλεκτρονική μορφή. Ας μας τη στείλει το γραφείο σας, ξέρετε ότι δεν κάνουμε διακρίσεις)

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω πως θεωρώ πάρα πολύ σημαντική την παρουσία του κ. Καλαφάτη και όλων των συναδέλφων, όπως και την παρουσία των εκπροσώπων των κομμάτων. Θα συνεχίσουμε έτσι την προσπάθεια ανοιχτά και με διάλογο. Εμείς μάγοι δεν δηλώσαμε αντιθέτως πιστεύουμε πως πρέπει να συνεργαζόμαστε όλοι γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε σε αυτούς τους μεγάλους στόχους όπως είναι το Μετρό που ενώνει όλη την πόλη και όλους του ανθρώπους της.

(σ.σ. taxalia: στο "όλοι μαζί" συμφωνούμε απόλυτα. Μην το ξεχνάτε στην αντιπολίτευση όμως)

Γιάννης Μαγκριώτης
Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δίκτυων
….
Κι ένα σχόλιο από taxalia:
Πέρα από την απαισιοδιοξία μας για το έργο, (που θα τελείωνε το 2012 σύμφωνα με τα αρχικά χρονοδιαγράμματα), πιστεύουμε ότι ο Γιάννης Μαγκριώτης, δίνει το "είναι" του στην υπόθεση μετρό. Κανείς από το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε καλύτερα….
Αλλά φυσικά, δεν πρόκειται να τελειώσει το 2015.

Πηγή: http://taxalia.blogspot.com/2011/09/blog-post_1217.html

Share/Bookmark
Leave a Comment