Ερώτηση Καράογλου για το τραμ

Apr 20th, 2011
Voria.gr, 11.04.2011
«Παλινωδίες και κοροϊδία της κυβέρνησης προς τους Θεσσαλονικείς»

Για παλινωδίες και κοροϊδία της κυβέρνησης προς τους Θεσσαλονικείς σχετικά με τις εξαγγελίες του αρμόδιου υπουργείου για το τραμ κάνει λόγο με ερώτησή του προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, κ. Θεόδωρος Καράογλου.

«Επιτέλους, η υποσχεσιολογία και τα κούφια λόγια πρέπει να σταματήσουν. Δεν μπορεί ένα κυβερνητικό στέλεχος, όπως ο κ. Σηφουνάκης, να επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και να «πουλάει στο λαό της πόλης φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Οι Θεσσαλονικείς αναμένουν την ολοκλήρωση των έργων του μετρό, τα οποία έχουν προκαλέσει ασφυξία στην πόλη. Αντ΄ αυτού ο αρμόδιος Υφυπουργός εξήγγειλε τη δημιουργία τραμ, σε περιοχές όπου δεν φτάνει το μετρό» αναφέρει ο κ. Καράογλου.

Όπως τονίζει ο βουλευτής, αυτές οι αοριστολογίες, το μόνο που προκαλούν είναι την εύλογη οργή και την αγανάκτηση των πολιτών. «Χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά ούτε και από πού θα εξευρεθούν οι πόροι για την υλοποίησή του, εξήγγειλε τραμ, με στόχο τη σύνδεση όλων των σημαντικών αστικών κέντρων. Στην ουσία πρόκειται για ένα σχέδιο γεμάτο από μεγάλα λόγια, αλλά χωρίς κονδύλια και χωρίς χρονοδιαγράμματα για την εφαρμογή του συνεχίζει ο κ. Καράογλου.

Οι αρμόδιοι, κατά τον κ. Καράογλου, πρέπει να αντιληφθούν, ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν ανέχονται άλλο «δούλεμα» από τους κυβερνώντες. «Οφείλουν προτού εξαγγείλουν μεγαλεπήβολα έργα, που δεν έχουν ορίζοντα υλοποίησης, να υλοποιούν τα  έργα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι ώστε να απεγκλωβιστεί η πόλη και να σταματήσει η ταλαιπωρία επιχειρήσεων και πολιτών της πόλης μας» καταλήγει.

Tags:
No comments yet.