Καταργείται τελικά ο σταθμός στο Παπάφειο!!!

Ελευθεροτυπία, 05.11.2010
Της Χαράς Τζαναβάρα
Οι ανακοινώσεις του Δημήτρη Ρέππα, που μαζί με τον αρμόδιο υφυπουργό Γ. Μαγκριώτη και το γενικό γραμματέα Γ. Οικονομίδη συμμετείχαν στη χθεσινή σύσκεψη στην Αττικό Μετρό, είχαν σαφές προεκλογικό στίγμα και χαρακτηρίζονται από αοριστία στην εξασφάλιση πόρων για τη χρηματοδότηση των έργων.
Καταργείται τελικά ο σταθμός στο Παπάφειο, στην υπό κατασκευή γραμμή του μετρό Θεσσαλονίκης, μετά τις αλλεπάλληλες προσφυγές του μητροπολίτη Ανθιμου που έχουν προκαλέσει καθυστερήσεις στα υπό κατασκευή έργα.

«Δώσαμε προτεραιότητα στο συνολικό έργο και αφήσαμε πίσω το σταθμό», δήλωσε χθες ο Χρ. Τσίτουρας, πρόεδρος της «Αττικό Μετρό». Πρόσθεσε ότι, αν συνεχιζόταν η καθυστέρηση, το Δημόσιο ήταν υποχρεωμένο να καταβάλει αποζημιώσεις στον εργολάβο. Διευκρίνισε ότι αν στο μέλλον υπάρξει αλλαγή στάσης, τότε μια λύση ανάλογη με αυτή της Αγίας Παρασκευής θα κοστίσει περίπου 15 εκατ. ευρώ.

Share/Bookmark
Comments
 • Anonymous:

  eimaste adiorthotoi telika den prokeitai pote na prokopsoume

 • Anonymous:

  ας κόψουν το λαιμό τους και να καθίσουν να βρουν μια λύση, αυτοί που άφησαν τόσα χρόνια τον άνθιμο και κάθε άνθιμο να αλωνίζει

 • MetroThessalonikis:

  Parakalo poli pio semna dixos xaraktirismous.
  Min sigxeete ton Anthimo me tin Ekklisia.

 • Anonymous:

  ο σταθμός δεν καταργείται λόγω των προσφυγών κανενός. Αλλά γιατί το ελληνικό δημόσιο και όλοι όσοι το εκπροσωπούν στην Θεσσαλονίκη ήθελαν να κάνουν δουλειά και σταθμούς χωρίς να ξοδέψουν φράγκο. Με απειλές και άλλα τέτοια κόλπα δουλειές δεν γίνονται. Τον σταθμό ήθελαν να τον αποφύγουν και τα κατάφεραν. Οι ίδιοι αυτοί. Ο Άνθιμος και ο κάθε Άνθιμος τους βόλεψε.

 • Anonymous:

  Μεγάλη ντροπή για την πόλη μας. Πάλι πέρασε η Θεσσαλονίκη σε δεύτερη μοίρα. Είναι όλοι υπεύθυνοι και πρώτοι απ'όλους ο Μαγκριώτης και ο Άνθιμος. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΙΣΧΟΣ.

 • Anonymous:

  Χαρα και γλεντια τωρα ε Ανθιμε. Μπραβο σου, πετυχες απο που με πολλη μανια επεδιωξες. Συγχαρητηρια και στους δωροδοκιμενους πολιτικους που σε στηριξαν. Ο λαος tης Θεσσαλονικης δεν θα σας ξεχασει…

Leave a Comment