Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών του μετρό

May 2nd, 2009
Αγγελιοφόρος, 02.05.09

Από τη Δευτέρα θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εγνατία, λόγω εργασιών του μετρό. Στο πλαίσιο των εργασιών, θα πραγματοποιηθούν γεωτρήσεις για την εγκατάσταση οργάνων γεωμηχανικής και δομητικής παρακολούθησης του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού, στην περιοχή της σήραγγας μεταξύ των σταθμών Αγίας Σοφίας και Σιντριβανίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για περίπου δέκα ημέρες είναι οι εξής:
– Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζόδρομου της οδού Δημητρίου Γούναρη και της οδού Καμβουνίων.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων προς την οδό Αγαπηνού θα γίνεται κανονικά.
– Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζόδρομου της οδού Κων. Μελενίκου και της οδού Δημ. Γούναρη.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων προς την Παναγία Δεξιά θα γίνεται κανονικά.
– Κατάληψη των αριστερών λωρίδων και των δύο ρευμάτων πορείας της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζόδρομου της οδού Δημ. Γούναρη και της οδού Καμβουνίων.
– Κατάληψη της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζόδρομου της οδού Δημ. Γούναρη και της οδού Καμβουνίων.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις δύο λωρίδες, του ίδιου ρεύματος πορείας, εκατέρωθεν του χώρου των εργασιών.
– Κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα από το ύψος του ιερού ναού Παναγίας Δεξιάς και της οδού Ιασονίδου.

Tags:
No comments yet.