Μετρό Θεσσαλονίκης: Αλλάζει η κυκλοφορία επί ένα χρόνο στην περιοχή Φλέμινγκ

Jan 28th, 2010
Αγγελιοφόρος, 28.01.2010

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το σταθμό μετρό στη Φλέμινγκ

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την Πέμπτη και για περίπου ένα χρόνο στις οδούς γύρω από το σταθμό μετρό στη Φλέμινγκ.

Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μετρό Θεσσαλονίκης, μετατοπίζεται ανατολικά ο άξονας της Δελφών, από τη συμβολή της με την οδό Μιαούλη μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη. Στο συγκεκριμένο τμήμα η Δελφών θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μακεδονίας από τη συμβολή της με τη Δελφών μέχρι τη Β. Χιρς. Επίσης, διακόπτεται η κυκλοφορία στο τμήμα της οδού Αλ. Φλέμινγκ, από τη συμβολή της με τη Δελφών μέχρι την οδό Μακεδονίας. Τέλος, μετατρέπονται σε αδιέξοδα τμήματα των οδών Αλ. Φλέμινγκ και Στρ. Καλλιδοπούλου, από τη συμβολή τους με την οδό Εδμόνδου Ροστάν μέχρι τη Δελφών. Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τη Δελφών θα γίνεται μέσω των Εδμόνδου Ροστάν και Σααδή Λεβή.

Μονόδρομος

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας παραμένει η μονοδρόμηση τμήματος της οδού Μακεδονίας, από τη συμβολή της με την οδό Αλ. Φλέμιγκ μέχρι την οδό Βαρ. Χιρς, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς την οδό Βαρ. Χιρς. Ισχύει, επίσης, η μονοδρόμηση του τμήματος της οδού Β. Χιρς, από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας μέχρι την οδό Γαριβάλδη, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς τη Γαριβάλδη. Για το λόγο αυτόν απαγορεύεται η δεξιά στροφή από τις οδούς Λασιθίου και Γαμβέττα, και η αριστερή στροφή από την οδό Δεληγιώργη, προς την οδό Β. Χιρς. Ισχύει επίσης η αντιδρόμηση του τμήματος της οδού Γαριβάλδη, από τη συμβολή της με τη Β. Χιρς μέχρι την οδό Ξενοφώντος, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς την οδό Ξενοφώντος. Για το λόγο αυτόν απαγορεύεται η δεξιά στροφή από την οδό Γαριβάλδη προς την οδό Ξενοφώντος. Επίσης, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση και στις δύο πλευρές της οδού 26ης Οκτωβρίου, από την οδό Μακεδονίας μέχρι τη Δελφών.

Tags:
No comments yet.