Σε εκκρεμότητα ο σταθμός « Βενιζέλου»

Voria.gr, 09.01.2013

Όπως πληροφορήθηκε η Voria.gr, το θέμα του σταθμού Βενιζέλου αποσύρθηκε από την ημερησία διάταξη της συνεδρίασης του ΚΑΣ, από την αρμόδια Διεύθυνση Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση

Δεν συζητήθηκε τελικά εχθές στο ΚΑΣ, το θέμα του σταθμού «Βενιζέλου» του Μετρό Θεσσαλονίκης. Όπως πληροφορήθηκε η Voria.gr, το θέμα αποσύρθηκε από την ημερησία διάταξη, από την αρμόδια Διεύθυνση Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση.

Η Voria.gr αποκάλυψε με δημοσίευμά της τη νέα σοβαρή εμπλοκή στο έργο, ερευνά το ζήτημα και θα επανέλθει με νεότερες πληροφορίες, καθώς το θέμα των καθυστερήσεων λόγω της αρχαιολογικής έρευνας, ήταν και παραμένει ένα από τα μεγάλα εμπόδια στην κατασκευή του έργου. Πέραν αυτού, θα πρέπει να ληφθεί απόφαση για το πως θα αντιμετωπιστούν τα αρχαιολογικά ευρήματα στα σκάμματα της Βενιζέλου, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα και να αρχίσουν τα τεχνικά έργα κατασκευής του σταθμού. Εκτός και εάν κυριαρχήσει η άποψη που παρασκηνιακά κυκλοφόρησε, για κατάργηση του σταθμού.

 

Share/Bookmark
Leave a Comment