Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Voria.gr, 20.02.2012

Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που δεν τακτοποιηθούν τα αιτήματα τους, οι κινητοποιήσεις τους θα κλιμακωθούν

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν αύριο και μεθαύριο οι εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης, ζητώντας την καταβολή της μισθοδοσίας τους και την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης για την συνέχιση των αρχαιολογικών ανασκαφών.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 21/2 θα απεργήσει όλο το επιστημονικό προσωπικό και την Τετάρτη 22/2 όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό. Και τις δύο μέρες θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στα γραφεία της κοινοπραξίας στις 7:00 π.μ.

Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που δεν τακτοποιηθούν τα αιτήματα τους, οι κινητοποιήσεις τους θα κλιμακωθούν.

«Η μη καταβολή της μισθοδοσίας μας, έχει επιφέρει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης σε όλους τους εργαζόμενους, με συνέπεια να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις οικογενειακές μας υποχρεώσεις, οι οποίες τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι κατά πολύ αυξημένες. Παράλληλα με το πρόβλημα της μισθοδοσίας μας, σε εκκρεμότητα παραμένει ακόμα η υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης για την συνέχιση των αρχαιολογικών ανασκαφών» τονίζεται σε ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων.

Share/Bookmark
Leave a Comment