Αλλαγές στην κυκλοφορεία φέρνει το μετρό στην Θεσσαλονίκη

Dec 1st, 2011

Newsfilter.gr, 30.11.2011

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις φέρνουν στην Γ’ Σεπτεμβρίου και στην Λεωφόρο Στρατού οι εργασίες στους σταθμούς Πανεπιστήμιο και Φλέμινγκ.

Οι εργασίες, οι οποίες θα εκτελεστούν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, έχουν ως εξής:

Σε πρώτη φάση θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο ρεύμα πορείας από τη Λεωφόρο Στρατού προς την οδό Εγνατία, 30 μέτρα πριν από τη συμβολή της με την οδό Εγνατίας και σε μήκος είκοσι τριών μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ιδίου ρεύματος πορείας.

Σε δεύτερη φάση, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο ρεύμα πορείας από τη Λεωφόρο Στρατού προς την οδό Εγνατίας, σε μήκος είκοσι μέτρων, πριν από τη διάβαση πεζών που βρίσκεται στο ύψος της οδού Εγνατίας, χωρίς να επηρεάζεται η διάβαση πεζών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ιδίου ρεύματος πορείας.

Τέλος, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Καλλιδοπούλου, στο ρεύμα πορείας από την οδό Βασ. Όλγας προς την οδό Δελφών, σε μήκος πέντε μέτρων και πλάτος τεσσάρων μέτρων, πριν από τη συμβολή της με την οδό Δελφών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος της οδού.

No comments yet.