Επίσπευση των εργασιών στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Feb 1st, 2010
Ελευθεροτυπία, 01.02.2010

Αλλαγές στη διεύθυνση της «αττικό μετρό ΑΕ» προανήγγειλε ο υφυπουργός υποδομών, μεταφορών και δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης. Επίσης, ένα άτυπο συντονιστικό όργανο που θα αποτελείται από τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων Υποδομών και Πολιτισμού, θα συνεδριάζει ανά 15νθήμερο για να εξετάζει θέματα του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Γιάννης Μαγκριώτης, Λίνα Μενδώνη και Ευάγγελος Γαλούσης στο εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης Γιάννης Μαγκριώτης, Λίνα Μενδώνη και Ευάγγελος Γαλούσης στο εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης Μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συνεδρίου (ΚΑΣ) θα έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να επιλύονται άμεσα τα ζητήματα που αφορούν στις αρχαιολογικές εργασίες. Ζητήματα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος του Μετρό Θεσσαλονίκης, θα συζητούνται στο ΚΑΣ άμεσα, μέσα στην ίδια εβδομάδα που θα φτάνει ο φάκελός τους στο υπουργείο Πολιτισμού.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν σε σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, της γενικής γραμματέως του ΥΠΠΟ, Λίνας Μενδώνη, προϊσταμένων των διευθύνσεων αρχαιοτήτων και του διευθυντή της “Μετρό Θεσσαλονίκης” της “Αττικό Μετρό”, Ευάγγελου Γαλούση.

Μετά τη σύσκεψη, η Λ. Μενδώνη επισκέφτηκε εργοτάξια του μετρό, όπου διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που ανακύπτουν και συζήτησε τρόπους άμεσης επίλυσής τους.

Tags:
No comments yet.