Εργοταξιακή κατάληψη τμήματος της οδού Αγίας Σοφίας

Dec 12th, 2007
Ανακοίνωση Τύπου Μετρό Θεσσαλονίκης

08/12/2007 – ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

Εργοταξιακή κατάληψη τμήματος της οδού Αγίας Σοφίας

Σήμερα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προπαρασκευαστικές εργασίες για την κατασκευή του Σταθμού Αγία Σοφία. Για τις ανάγκες του έργου θα πραγματοποιηθεί παράκαμψη του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης και ως εκ τούτου θα καταληφθεί προσωρινά τμήμα της οδού Αγίας Σοφίας στο ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία.

Συγκεκριμένα από την ερχόμενη Δευτέρα (10/12/2007) καταργείται το υφιστάμενο ρεύμα ανόδου της οδού Αγίας Σοφίας, με κατεύθυνση προς την οδό Εγνατία, από τη συμβολή της με την οδό Αν. Κεραμοπούλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Εγνατία. Ταυτόχρονα, αμφιδρομείται το υφιστάμενο ρεύμα καθόδου της οδού Αγίας Σοφίας,από τη συμβολή της με την οδό Αν. Κεραμοπούλου μέχρι την οδό Εγνατία, διαθέτοντας πλέον ένα ρεύμα πορείας ανά κατεύθυνση.

Στο χρονικό διάστημα (δύο μήνες) που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών, συνεργεία της αναδόχου κοινοπραξίας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των παρακείμενων επιχειρήσεων.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-526220) της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ζήτημα σχετικά με το μεγάλο αυτό έργο.

Tags:
No comments yet.