Θεσσαλονίκη : Κλειστή μια λωρίδα στην Εγνατία λόγω ασφαλτόστρωσης

Jan 22nd, 2011
Αγγελιοφόρος, 22.01.2011
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων αναμένεται να δημιουργηθούν, λόγω των έργων ασφαλτόστρωσης, που εκτελούνται στην οδό Εγνατία στο τμήμα της, μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Χαλκέων από σήμερα το πρωί μέχρι τις 6 το πρωί της Δευτέρας 24-01-2011, στα πλαίσια του έργου «ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ», από την Κοινοπραξία «ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, για την διευκόλυνση των οδηγών, θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εγνατία:

α. Από την 07.00΄ ώρα του Σαββάτου 22-01-2011 μέχρι την 07.00΄ ώρα της Κυριακής 23-01-2011 θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς τα ανατολικά της οδού Εγνατία μεταξύ των οδών Ίωνος Δραγούμη και Χαλκέων.

– Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ιδίου ρεύματος πορείας της οδού Εγνατία, που θα διαθέτει μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς τα δυτικά δε θα επηρεαστεί.

β. Από την 07.00΄ ώρα της Κυριακής 23-01-2011 μέχρι τις βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χαλκέων.

– Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ρεύμα πορείας προς τα δυτικά της οδού Εγνατία, που θα διαθέτει μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

γ. Από τις βραδινές ώρες της Κυριακής 23-01-2011 μέχρι την 06.00΄ ώρα της Δευτέρας θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς τα δυτικά της οδού Εγνατία από το ύψος του Ι.Ν. Παναγίας Χαλκέων μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

– Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ιδίου ρεύματος πορείας της οδού Εγνατία, που θα διαθέτει μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά δε θα επηρεαστεί.

Στην ίδια ανακοίνωση η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς που θα κινηθούν στη συγκεκριμένη περιοχή να μειώνουν ταχύτητα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Tags:
No comments yet.