Κινητοποιήσεις για τους εργαζόμενους στο Μετρό

Jul 26th, 2012

Hbnews.gr, 24.07.2012

«Το έργο προχωράει με ρυθμούς… χελώνας» –

Τετράωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο μετρό της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τους αργούς ρυθμούς εξέλιξης του έργου.

Οι εργαζόμενοι επισκέφθηκαν τον Διευθυντή του γραφείου του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης στον οποίο παρουσίασαν τα αιτήματά τους. «Από ό,τι φάνηκε, το υπουργείο γνωρίζει το θέμα της καθυστέρησης στα έργα του μετρό και μάλιστα προσανατολίζεται στη διατύπωση αιτήματος προκειμένου να έχει το ίδιο την επίβλεψη του έργου» ανέφερε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα του μετρό Θεσσαλονίκης, Γιώργος Κόκκινος.

«Οι εργαζόμενοι στον κατασκευαστικό τομέα, όντας πολίτες αυτής της πόλης, προχωράνε σε τετράωρη προειδοποιητική, στάση εργασίας με σκοπό να αφυπνιστούν οι υπεύθυνοι – κυβέρνηση και φορείς της πόλης και να δώσουν πραγματικές και υλοποιήσιμες λύσεις, έτσι ώστε να σταματήσει η κωλυσιεργία του έργου, τα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και τα προβλήματα διαβίωσης των εργαζομένων, λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων» τονίζει, εξάλλου, ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σωματείου.

Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι στο μετρό αναμένουν ανακοινώσεις για το θέμα εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος και επιφυλάσσονται για περαιτέρω κινητοποιήσεις.
 

No comments yet.