Κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω του μετρό

Jun 23rd, 2007
Μακεδονία, 23.06.07

Θα δημιουργηθούν σήμερα και αύριο από τις 6 το πρωί μέχρι τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ αναμένεται να δημιουργηθούν στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της πόλης σήμερα και αύριο λόγω των έργων του μετρό. Όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία Θεσσαλονίκης, από τις 6 το πρωί σήμερα μέχρι τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας θα εκτελεστούν εργασίες παράκαμψης δικτύων των οργανισμών κοινής ωφέλειας στην οδό Εγνατία, από την πλατεία Συντριβανίου μέχρι το ύψος της εισόδου του ΑΠΘ. Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε τρεις διαφορετικές φάσεις.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών και ανάλογα με την πρόοδό τους θα καταλαμβάνονται τμηματικά λωρίδες κυκλοφορίας και των δύο ρευμάτων της Εγνατίας, στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς και τμήμα του οδοστρώματος της δεξιάς στροφής της οδού Αγγελάκη για το προς ανατολικά ρεύμα πορείας της οδού Εγνατίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο κάθε φορά τμήμα του οδοστρώματος.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς που θα κινηθούν στην περιοχή των έργων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μειώνουν ταχύτητα και να συμμορφώνονται προς τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.

Tags:
No comments yet.