Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία από Δευτέρα

May 2nd, 2009
capital.gr, 01.05.09

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα, 4 Μαΐου, στην οδό Εγνατία, λόγω εργασιών του μετρό και συγκεκριμένα για να γίνουν γεωτρήσεις και για να εγκατασταθούν όργανα γεωμηχανικής και δομητικής παρακολούθησης του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού, στην περιοχή της σήραγγας μεταξύ των Σταθμών Αγίας Σοφία και Σιντριβάνι.

Αναλυτικά θα γίνουν οι εξής ρυθμίσεις, η κάθε μία από τις οποίες θα διαρκέσει περίπου 10 μέρες:

– Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζοδρόμου της οδού Δημητρίου Γούναρη και της οδού Καμβουνίων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων προς την οδό Αγαπηνού θα γίνεται κανονικά.

Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζοδρόμου της οδού Κων. Μελενίκου και της οδού Δημ. Γούναρη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων προς την οδό Παναγίας Δεξιάς θα γίνεται κανονικά.

– Κατάληψη των αριστερών λωρίδων και των δύο ρευμάτων πορείας της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζοδρόμου της οδού Δημ. Γούναρη και της οδού Καμβουνίων.

– Κατάληψη της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, του ρεύματος πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατία, στο τμήμα της μεταξύ του πεζοδρόμου της οδού Δημ. Γούναρη και της οδού Καμβουνίων.
Πηγή: www.athina984.gr

Tags:
No comments yet.