Μετρό και Λιμάνι στο δημοτικό συμβούλιο

May 23rd, 2011
Voria.gr, 23.05.2011
Οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν νωρίτερα εργοτάξια του Μετρό

Οι εξελίξεις των έργων του Μετρό αλλά και θέματα που αφορούν στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν στο επίκεντρο της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για την πληρέστερη και εγκυρότερη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Συνεδρίαση έχουν κληθεί να παρευρεθούν και να παρέμβουν ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δ. Ρέππας και ο Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ, κ. Γ. Μαγκριώτης, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και η διοίκηση της Αττικό Μετρό Α.Ε, αλλά και οι Δήμαρχοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, το ΑΠΘ, ο ΣΕΒΕ, ο ΣΒΒΕ, τα Επιμελητήρια της πόλης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και άλλοι φορείς, καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων.

Νωρίτερα, και ενόψει της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για την πορεία των έργων του Μετρό, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν εργοτάξια του Μετρό.

Tags:
No comments yet.