Να εκτελεστεί η σύμβαση για το μετρό Θεσσαλονίκης ζητά ο Μ. Χρυσοχοϊδης

Mar 19th, 2014

Capital.gr, 19.03.2014

«Η σύμβαση για το μετρό της Θεσσαλονίκης δεν αλλάζει ανάλογα με τις εποχές. Το έργο θα εκτελεστεί με βάση τους κανόνες και τους ρυθμούς, οι οποίοι περιλαμβάνονται στη σύμβαση και καθορίζονται από τον νόμο και τις διατάξεις του», δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχ. Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξης Τύπου για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Πρόσθεσε δε, πως οι συμβάσεις είναι σεβαστές απ’ όλους- και από το Δημόσιο και από τους ιδιώτες. «Οτιδήποτε λοιπόν τίθεται που έχει σχέση με συμβάσεις υπογεγραμμένες μεταξύ Δημοσίου και ιδιωτών κατασκευαστών, αυτό δεν μπορεί ν΄ αλλάζει επειδή αλλάζουν τα συμφέροντα».

Επίσης, ο κ. Χρυσοχοΐδης, έκανε λόγο για πάρα πολλούς παράγοντες που δεν θέλουν το έργο και τους κάλεσε να επιδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους για να γεφυρωθούν τα όποια προβλήματα. «Γιατί αυτήν τη στιγμή ο καθένας, για λόγους εγωιστικούς, για λόγους οικονομικούς, δείχνει έναν κακό εαυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

No comments yet.