Στο Μετρό και τον περιφερειακό Θεσσαλονίκης δίνει προτεραιότητα ο Γ. Μαγκριώτης

Jan 25th, 2010
Ελευθεροτυπία, 24.01.2010

Στο Μετρό και τον περιφερειακό Θεσσαλονίκης δίνει προτεραιότητα ο Γ. Μαγκριώτης
Θεσσαλονίκη

Έργα για μια «λειτουργική, βιώσιμη, εξωστρεφή και ευημερούσα πόλη», υποσχέθηκε ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, σε ομιλίες που πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο, σε τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, στο Λαγκαδά και την Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης ο υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης “Έργα συγκοινωνιακά, κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά, όπως είναι το Μετρό και η Εξωτερική Περιφερειακή, είναι οι πρώτες μας επιλογές. Υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις και οφείλονται στις επιλογές και την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης. Έχουμε γνώση και ετοιμότητα για να κερδίσουμε μέρος του χαμένου χρόνου”, είπε ο υφυπουργός.

Ο κ.Μαγκριώτης παρευρέθηκε και στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που οργάνωσε η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης.

“Οι πόλεις στη χώρα μας, και ειδικά οι μεγάλες όπως η δική μας, είναι εχθρικές προς τον πεζό και το ποδήλατο. Χτίστηκαν και οργανώθηκαν αποκλειστικά για Ι.Χ”, τόνισε στους ποδηλάτες και δήλωσε ότι στόχος του Υπουργείου είναι “να τις επανασχεδιάσουμε, με τη συνεργασία όλων για να τις καταστήσουμε βιώσιμες, λειτουργικές και φιλικές στον πολίτη”.

Tags:
No comments yet.